Presentation - Peter Jungerfelt


Ursprungligen kommer jag från Uddevalla men är sedan 1988 bosatt i Göteborg. Idag lever jag med kvinnan i mitt liv, som jag mötte för sexton år sedan. Döttrarna Ebba o Märta är numera utflugna.
Min uppväxt inrymde mycket musik, politik och idrott och jag har utvecklat en god förmåga att dela med mig av min erfarenhet och nyfikenhet på livet.
Efter en 10-årig karriär som officer och därefter ledare på försäkringsbolaget Skandia och utbildare på WM-data avslutade jag 2003 en anställning som kompetensenhetschef på Gatubolaget i Göteborg.

Jag ägnar mig nu åt:
- samtalsstöd och terapi kring beoende och ångest
- matchning/kartläggning kring behandling utifrån   missbruks/beroendeproblematik
- konsultarbete i form av grupp- och individutveckling
- individuellt motivationsarbete inom missbruks- och   beroendeproblematik samt föreläsningar och företagsknutna   grupputvecklingsprojekt.

Jag har de senaste åren varit utbildare i ledarskap, projektstyrning och metodik inom KY-utbildningen för blivande IT-projektledare och har med min kompetens och erfarenhet fått ett stort antal människor till framgång både i yrkeslivet och privatlivet genom att förmedla en större medvetenhet om den egna betydelsen i den personliga kommunikationen samt vikten av struktur.

I större uppdrag samarbetar jag i ett nätverk av konsulter. Se under länkar. Tidigare uppdrag bl a: Göteborgs Universitet, Volvo IT, Telia och Länsförsäkringar samt Stena Metall. Jag har under det senaste femton åren genomfört ett sjuttiotal UGL-utbildningar, två längre projektledarutbildningar och flera enstaka kurser i framställningsteknik och teamutveckling.

medveten.org

Människor behöver människor!
Varför? För att känna sig tillhör-
iga, få kontrollera, ge/få kärlek.
Vi har behov av att ge...och få.
Detta är avstampet i min syn på
motivation, det som driver oss
som människor. 

Ladda ner "Anfäkta" gratis!

Nu kan du ladda ner min bok "Anfäkta - en bok om sprit" gratis i PDF-format.
Ladda ner

(Får du inte alternativet att spara till disk så högerklicka - "Spara länk som...")

Nedladdningen är Gratis - men donera gärna. All behållning går direkt till stöd för utsatta barn som lever med föräldrar i aktivt beroende.