Referenser


Thomas Andersson, Head of Business and Project Development, Stena Metall:
– Jag tycker att Peter visat ett enormt engagemang och stor kunskap om UGL:s olika delar, vilket möjliggjort för mig att känna tillit, visa öppenhet och intresse. Detta har resulterat i en för mig mycket givande kurs.

Anssi Puttonen, Support Leader, Telia Nära
– Mycket nöjd med UGL-veckan. Det känns inte som en "vanlig" kurs där jag kommer hem och stoppar in en pärm i hyllan, utan att det verkligen gav mig något.

Erika Bertilsson, Skandia Liv
– Kursinnehållet i UGL appliceras till alla relationer, arbete, privat och fritid. Jag kan förstå processer och konflikter bättre efter kursen samt förstå varför jag reagerar som jag gör ? samt se mina starka och mina svaga sidor.

Christian Almqvist, Försäljningsledare CallCenter, Länsförsäkringar Gbg o Bohuslän
– Jag har fått verktyg för att kunna hantera konflikter, vad jag bör vara uppmärksam på i gruppen samt behovet av olika ledarstilar. Dessutom har mitt självförtroende stärkts. Peter har genom sitt varma sätt och öppenhet deltagit väldigt aktivt, vilket jag är tacksam för.

Ylva Franck, Bredband Helpdesk, Telia Nära
– Underbara handledare som verkligen har förmåga att "lägga ut små stenar på vägen som får vagnen att gå i en annan riktning". Jag känner mig stärkt av UGL-kursen.

Ulf Arntell, WM-data
– Mycket proffsigt genomförd UGL-kurs. Ibland hade jag önskat en mer tydlig reaktion från handledarna, men inser nu att det finns en otrolig styrka i förhållningssättet till oss som är kursdeltagare.


medveten.org

Människor behöver människor!
Varför? För att känna sig tillhör-
iga, få kontrollera, ge/få kärlek.
Vi har behov av att ge...och få.
Detta är avstampet i min syn på
motivation, det som driver oss
som människor. 

Ladda ner "Anfäkta" gratis!

Nu kan du ladda ner min bok "Anfäkta - en bok om sprit" gratis i PDF-format.
Ladda ner

(Får du inte alternativet att spara till disk så högerklicka - "Spara länk som...")

Nedladdningen är Gratis - men donera gärna. All behållning går direkt till stöd för utsatta barn som lever med föräldrar i aktivt beroende.